Behandelingen

Schoonheid

Gezichtsbehandeling

Half uur

Keuze uit onderdelen van de anderhalf-uurs behandeling.

Eén uur

Keuze uit onderdelen van de anderhalf-uurs behandeling.

Anderhalf uur

Reiniging milk & lotion, peeling, epileren wenkbrauwen, stomen, verwijderen huidoneffenheden, massage, masker en dag-of nachtcrème.

Twee uur

Zie de anderhalf-uurs behandeling + voetenbad én hand-, en voetmassage.

Pedicure

Reiniging, nagels knippen en met de nat-techniek frezen, eelt verwijderen, likdoorns verwijderen en een voetmassage.

Massages

Sportmassage

Sportmassage is een stevige massage waarbij de doorbloeding in de spieren geactiveerd wordt. Daardoor worden de afvalstoffen sneller afgevoerd en de spieren ontdaan van spierknopen. De kracht waarmee ik masseer wordt afgestemd wordt op jou persoonlijk!

Polariteitsmassage

Polariteitsmassage is een holistische behandeling, wat inhoudt dat het spirituele, mentale, emotionele en fysieke als één groot samenhangend geheel wordt gezien. Ik probeer het zelfhelende vermogen van jouw lichaam te activeren, zodat de levensenergie weer vrij kan stromen. Het is een zachte, rustige massage en daardoor zeer ontspannend.

Klankschalenmassage

Klankschalenmassage is een massage waarbij je een diep gevoel van rust ervaart.  De trilling van de schalen werkt diep door in je lichaam. Je houdt je kleding aan bij deze massage. Het is niet geschikt voor mensen met hartklachten, psychoses of zwangere vrouwen gedurende de eerste 4 maanden.

Harsen

Bovenlip

Bovenlip en kin

Gezicht

Bovenbenen

Onderbenen

Liezen

Oksels

Make-Up

Make-up

Feestje, avondje uit of gewoon weer eens ‘iets anders’? Door je te laten opmaken geeft dat vaak net de finishing touch.

Verven

Wenkbrauwen verven
Wimpers verven

Kleurenanalyse

Welke kleuren heb je nodig om er altijd goed uit te zien? Dat kan ik je laten zien door een kleurenanalyse te geven. Hierbij gebruik ik zo’n 70 drapeersjaals in verschillende kleuren uit de 4 seizoenen, waardoor je je gezichtshuid van teint ziet veranderen. Sommige kleuren flatteren je huid, terwijl andere kleuren het tegendeel doen. Na de analyse volgt, als je wilt, een make-up. En tot slot krijg je een kleurenwaaier mee, afgestemd op jouw type, waarmee je altijd de juiste kleurenkeuze maakt qua kleding, haarkleur, sieraden en brillen.

STIVAS en CIDESCO gediplomeerd

Kirsten van Bottenburg

079 – 331 37 35

Disneystrook 70
2726 ST Zoetermeer